4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

AKP'li Başkan mazbatasını aldı

Turgutlu ilçesinde 2. dönem için tekrar seçilen AK Partili Belediye Başkanı Serhat Orhan ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldılar.

Turgutlu Adalet Sarayı'nda düzenlenen mazbata törenine Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın yanı sıra AK Partili 17 meclis üyesi katıldı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı İlkay Orman ilk olarak Serhat Orhan'a mazbatasını verirken daha sonra meclis üyelerine mazbatalarını teslim etti. Orman daha sonra da tebrik ederek başarılar diledi.

Başkan Serhat Orhan, "Barışçı bir belediye başkanı ve ekibi ile görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Turgutlu halkının ilgisine teşekkür ederim. Önümüzdeki yerel seçimlerde parti yetkililerimiz evet 'Sen milletvekili adayı olabilirsin' derse, bu hakkı, bu şansı verirse ben de Turgutlu'ya Ankara'dan hizmet etmeye gayretinde olmak istiyorum. Partim 'Biz milletvekili adaylarımızı belediye başkanlarının dışından seçeceğiz' derse buna saygı duyarak belediye başkanlığımı en iyi şekilde yerine getireceğim. Seçimlerden önce de söyledim, 2. dönem benim son belediye başkanlığım olacak. Bu iki yıllık da olabilir, 5 yıllık da olabilir. Bunu siyasetin ilerleyen günleri belli edecek." dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 17:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?