6
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

AKP'li Berber'e bayram sürprizi

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'e memleketi Kırkağaç'ta dokuma poster hediye edildi. Kurban Bayramının 3. gününde memleketi Kırkağaç'ta Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boğaz'ı makamında ziyaret ederek bayramlaşan AK Parti Manisa Milletvekili Berber, burada kendisine takdim edilen armağanla duygulandı. Ziraat Odası Başkanı Boğaz, Milletvekili Berber'e resminin bulunduğu halı dokuma poster hediye etti. 

Çiftçilerin sorunları ile yakından ilgilendiği için AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'e teşekkür eden Oda Başkanı Süleyman Boğaz, "Vekilimiz

gerek Ankara'da gerekse ilçemize geldiğinde sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Bunun için tüm çiftçilerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyorum, Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

Berber de, "Ziraat Odalarımız kendi üyelerinin ihtiyaçlarını, çıkarlarını, menfaatlerini gözetmek için var ve bunun içinde üzerlerine düşen görevi yerine getiriyor. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum, bütün çiftçi kardeşlerimin ve hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kırkağaç Ziraat Odası'nda düzenlenen bayramlaşmada AK Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri de hazır bulundu. 

AA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2012 Pazar 18:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?