30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

AKP'li gençler akıl hastanesinde

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesini ziyarette bulundu.


15 kişilik ekiple yapılan ziyarette AK Partili gençleri Hastane Başhekimi Dr.Ahmet Ayer karşıladı. Hastanenin bazı birimlerini dolaşan AK Partili gençler hastane hakkında bilgiler aldılar.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Alkış yaptığı açılamada, “Maalesef toplumumuzun ruh sağlığıyla ilgili hastalıklara bakışı çok yanlış. Zavallı bir şizofren hastaya deli damgası vurmak, bir madde bağımlısı ve her türlü kötü muameleye maruz kalmış çocuğa potansiyel katil ve suçlu damgası vurmak, psikiyatri hastalarına deli demek hangi vicdana sığar? Biz bu tür olaylara şiddetle karşı çıkıyoruz. Ülkemizde özellikle psikiyatri uzmanlarının sayısının azlığı toplum olarak bizleri endişelendirmektedir. Tüm bu sorunlara çözüm üretmek durumundayız. Toplum huzurunun en üst düzeyde sağlanması için biz gençler her türlü desteğe hazırız. Toplumumuza bu konuda büyük işler düşmektedir.”dedi.


Başhekim Ahmet Ayer ise “Burada hastalarımızın tüm sorunlarıyla ilgilenen ekipleriniz var. Hemşire, hasta bakıcı sayımızı arttırdık ve yeni hasta hizmet binaları yaptık. Türkiye’nin her bir yöresinden gelen çocuk, yaşlı, genç, ihtiyar hastalarımıza hizmet vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Toplumsal desteğe ihtiyacımız var.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 15:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?