30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

AKP'li gençler münazarada birinci

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nın yapmış olduğu Türkiye Geneli Münazara Yarışmasında Manisa İl Gençlik Kolları birincilik elde etti.


Tüm Türkiye’de bütün illerin katıldığı münazara yarışması büyük heyecana sahne oldu. İki gün süren yarışmanın ilk gününde 1.turu yapılan ve 16 takımın katıldığı münazarada Manisa birincilik elde etti. Pazar günü yapılan ve 20 ilin katıldığı münazarada ise ikincilik elde eden Manisalı gençler, toplamda alınan puanlarla Türkiye genelinde ilk 8 il içerisine girerek çeyrek finale kaldı.

Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Alkış, gençlik kolları final tarihleri belli olduğunda tekrar yarışmaya katılacaklarını söyledi. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla yapılacak olan finallerin tarihinin önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi. Çalışmalara devam ettiklerini belirten Selman Alkış, “Manisa gençlik kollarımızın elde ettiği bu başarı Manisa’mız için bir ilktir. Bizler kongre ile geldiğimiz günden bugüne Bakan ve Milletvekillerimizin de katıldığı balkan buluşmasını başarmıştık. Yine önümüzdeki günlerde Türkiye’de yine bir ilk olan gençlik kolları Manisa İl Başkanlığımızın lokalimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu açılışı da inşallah Milli Eğitim Bakanımız Hüseyin Çelik, 22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Bülent Arınç ve tüm Manisa Milletvekillerimiz de aramızda olacaklar. Ege illeri Gençlik Kolları İl Başkanlarının katıldığı bölge toplantımızı Manisa’mıza aldık. Bu da bizim için bir ilk olacaktır. Artık gençler siyasi platformda yer almalı, karar mekanizmalarında yerlerine geçmelidir ve siyasetin dürüst doğru ve ahlaklı yapıldığı tek adres ise AK Parti’dir.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?