5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

AKP'li kadınlar iş başında

AK PARTİ KADIN KOLLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

Manisa AK Parti Kadın Kolları, seçim çalışmalarına mahalle gezileri ile başlamaya hazırlanıyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu Manisa'daki tüm mahalleleri gezeceklerini belirterek hiç durmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Konak Simit Sarayı'nda gazetecilere verdiği kahvaltıda konuşan Müzeyyen Yoğurtçu bu hafta itibariyle mahalle ziyaretleri ile birlikte sahaya ineceklerini belirtti.

Yoğurtçu " İlk mahalle ziyaretimizi mutlu mahallesine gerçekleştireceğiz. Mahalle temsilciliklerimiz evleri ayarlıyor. Mahallelerimizdeki evlere temsilcilikler aracılığıyla giriyoruz. Mahalleler çok büyük oldukları için bir evde değil aynı mahallede birkaç evde toplantılar oluyor. Gördüğünüz gibi bizler AK Parti Kadın Kolları olarak durmadan dinlenmeden, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alarak onun hızına yetişmek mümkün değil ama biz de hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu arada hastane, huzur evi gibi ziyaretlerimiz devam ediyor. Siyasi alanda çalışmalarımızı zaten hep yapıyoruz ama sahaya inmemiştik. İnşallah bu hafta itibariyle de sahalara iniyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.

AK PARTİ KADIN KOLLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 14:00:05
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 16:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?