5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

AKP'li kadınlar kafe açılışında

AK PARTİLİ KADINLAR KAFE AÇILIŞINDA BULUŞTU

Manisa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, kadın kolları yönetim kurulu üyesi Dilek Güneş'in sahibi olduğu Özgür Kafe'nin açılışını yaptı.

AK Parti Kadın Kolları'nın düzenlediği hitabet yarışmasında Manisa'da birinci olan Dilek Güneş'in sahibi olduğu kafenin açılışında konuşan Başkan Yoğurtçu bunun bir kadın dayanışması örneği olduğunu belirtti. Yoğurtçu "Dilek hanım bizim kadın kolları yönetim kurulu üyemiz ve Manisa hitabet yarışması birincisi. Üyemizin iş yeri açılışına katılmak istedik. Kendisine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Kendisine çalışma hayatında başarılar diliyoruz. Her zaman üyelerimizin ve etrafımızdaki kadınların yanınızda oluyoruz kendilerine destek veriyoruz.”diye konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yapmayı planladıkları program hakkında da konuşan Yoğurtçu "8 Mart da il genelinde bir program var. Biz daha öncesinde program yapmayı düşünüyoruz. Biz AK Parti Kadın Kolları olarak 8 Mart’ı genelde il dışında kenar mahallelerde yada köylerde kutluyoruz. Asıl önemli olan da budur. Kenar mahallelerdeki kadınlarımız ile bir olmaktır. Biz buna daha çok önem veriyoruz. yıllardır böyle yapıyoruz bu sene de böyle kutlamayı düşünüyoruz.” dedi.

AK PARTİLİ KADINLAR KAFE AÇILIŞINDA BULUŞTU
AK PARTİLİ KADINLAR KAFE AÇILIŞINDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 16:56:02
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 18:30:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?