4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

AKP'li vekilden Başkan Hızlı'ya ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Akhisar tarihinde iki kez üst üste seçilen ilk belediye başkanı olan Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret ederek tebrik etti. Tanrıverdi, “Başkanımız Salih Hızlı, arkadaşlarıyla birlikte yerel kalkınmayı gerçekleştirecektir. Akhisar daha güzel hizmetlere kavuşacaktır. Akhisar daha güzel, daha sağlıklı yaşamanın zevkini Ak belediyecilik ile yaşayacaktır. Ortaya koyduğumuz hizmetler sonucu geleceğimizin alt yapıları sağlıklı bir şekilde kurulmuş olacaktır. İnşallah belediyemiz özellikle bu dönemde geçmişten de tecrübe kazanan ve belli bir birikime sahip olan, halkımızın beklentilerini daha yakından görebilen bir anlayışla hizmete devam edecektir. Kendilerini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Seçim çalışmalarında katkısı olan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.”dedi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı ise “Seçimlerden iyi bir netice ile çıktık. Burada ilçe teşkilatımız, ilçe başkanımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız bütün yönetim kurulu üyelerimiz hep birlikte güzel bir çalışma sergiledik ve sonuçta başarıyı elde ettik. Akhisar için bu kritik bir eşikti, hem psikolojik anlamda, ilk defa ikinci kez bizim partimizin bir adayı başkan olmuştur. Akhisar tarihinde de bu bir ilk olarak tarihe geçmiştir. Seçimler çekişmeli geçti. Bu seçimlerinde çekişmeli geçeceğini tahmin ediyorduk. Belediye biz devraldığımızda çok kötü durumdaydı ve bu durumu ancak birkaç yılda toparlayabildik. Sadece son iki yıla hizmetlerimizi sığdırdık. Bunların anlatımı, tanıtımı yeterince yapılamadığı için, hizmetler son yıllara sıkıştığından böyle bir çekişmeyi ben de bekliyordum. Fakat Allah’ın izniyle, tekrar belediyeyi kazandık.

İnşallah Sayın Genel Başkan Yardımcımızın da söylediği gibi bundan sonra çalışmalarımız daha demokratik, daha çağdaş, sorunlarını daha hızlı çözebilen bir belediyeciliğe kavuşacağız. Bundan sonra yine genel merkezimiz bizlere rehberlik edecektir. Akhisar’da eş güdümlü bir çalışma ile yaptığımız hizmetlerin daha büyüğünü yapmaya çalışacağız. Bugüne kadar söylediğimiz her şeyin arkasındayız hiçbir şeyi siyaseten söylemedik. Bizim de partimize yakışan buydu. Bundan sonra yine seçim meydanlarında ne söylediysek, satırı satırına hepsinin arkasındayız. Hedefimiz ise marka kent olabilmektir. Tabi ki Akhisar’ımızın gelişirken ülkemizin de gelişmesi gerekmektedir. Partimiz de bu konuda gerçekten çok adaletli davranıyor. Partimiz belediyelerin siyasi parti durumlarına bakmaksızın bir tutum sergilemektedir.”diye konuştu.

Ziyaretin ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Milletvekili Tanırıverdi’ye küçük sandık içerisinde Akhisar’ı simgeleyen zeytin şilti takdim etti.
Daha sonra Akhisar Belediyesi’nden ayrılan heyet Köfteci Ramiz’de yemek yedikten sonra Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin’i makamında ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 17:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?