4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

AKP'li vekiller ilçelerde

Manisa'da ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Manisa milletvekilleri, Soma İlçesi'nde adeta bakan gibi karşılandılar. Milletvekilleri, ilçe halkına verdikleri seçim sözlerinde durduklarını vurguladılar. AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ile Mehmet Çerçi, Soma'ya 10 km mesafedeki bakan ve devlet adamlarının karşılandığı Aksu Tesisleri'nde karşılandı.

Yaklaşık 20 araçlık bir konvoyla karşılanan milletvekilleri, daha sonra kaymakamlık makamına geçti. Milletvekillerinin Soma gezisine AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. İlçede çeşitli kurumları ziyaret eden milletvekilleri, Soma Termik Santrali (SEAŞ) Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Halil Çıtak'tan ihalesi yapılan elektro filtreler hakkında bilgi aldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Seçimlerden önce ne söz verdiysek verdiğimiz sözleri tutuyoruz ve yerine getiriyoruz. Santralin elektro filtresi de bunlardan bir tanesidir. Seçim meydanlarında filtre söz verdiğimiz zaman bazı vatandaşlar 'Bunlar da söyleyip geçecek' demişlerdi. Ben de 'Eğer bizim dönemimizde filtreler takılmazsa bacalara bacaklarımdan asın' demiştim. İşte verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Daha sonra belediye ve Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden milletvekilleri yetkililerden bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 17:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?