30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

AKP'liler icraatlarını anlattı

İl Spor Komisyonu Üyesi Ekrem Demiran, Manisa ve ilçelerinde faaliyette bulunan 104 Amatör futbol kulübüne çeşitli spor malzemeler verildiğini açıkladı.


Manisa İl Genel Meclisi Daimi Encümeni Mustafa Çalık ve İl Spor Komisyonu Üyesi Ekrem Demiran Sarıgöl’de basın toplantısı düzenlediler. Sarıgöl AK Parti lokalinde gerçekleştirilen toplantıda İl Spor Komisyonu Üyesi Ekrem Demiran, Manisa ve ilçelerinde faaliyette bulunan 104 amatör futbol kulübüne çeşitli spor malzemeler verildiğini belirterek şöyle konuştu: "Manisa Süper Amatör Küme takımları ile 1. 2. ve 3. amatör kümelerinde mücadele vermekte olan 104 futbol kulübümüze 11'er adet futbol ayakkabısı, 18'er adet forma, üçer adet maç topu, 18'er adet şort ve tozlukların dağıtımı yapıldı. Sarıgöl'de ise Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor, Tırazlarspor, Çanakçıspor ve Çavuşlarspor takımlarına da gerekli spor malzemeleri teslim edildi. Ayrıca Sarıgöl Kaymakamlık emrine okulların birine verilmek üzere bir takım basketbol potası verildi. Gençlerimizin spor yapmaları için gereken destek her zaman verilecektir. Yeter ki ihtiyaçlarını bize bildirsinler. Manisa'da spor kompleksi olmayan ilçelerden birisi olan Sarıgöl, nüfus bakımından ilk sırada ancak Belediye, spor kompleksi için yer gösteremediğinden yapılamıyor. Belediye yer gösterirse Sarıgöl'e spor kompleksi yapılacaktır. Bunun için yeterli bütçemiz vardır."dedi.


İl Genel Meclisi Daimi Encümeni üyesi Mustafa Çalık ise Sarıgöl'de susuz köy bulunmadığını, buna rağmen Dindarlı, Beyharmanı ve Karacaali köylerine ek olarak su projesi yapılması için plan alındığını söyledi. Çalık, "Ayrıca, birleştirilmiş sınıflı köy okullarımıza birer adet bilgisayar verildi. Ahmetağa köyünde düğün salonu yapılması da programa alındı."diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 20:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?