5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

AKP'nin seçim aracı kundaklandı

MANİSA'DA AK PARTİ'NİN SEÇİM ARACI KUNDAKLANDI

AK Parti'nin Manisa'da kullandığı bir seçim minibüsü, dün gece geç saatlerde benzin dökülerek ateşe verildi.

Fatih Baba'nın kullandığı 45 HN 289 plakalı seçim minibüsü, Alaybey Mahallesi 809. sokak içerisinde park halinde iken kundaklandı. Araçtan dumanlar yükseldiğini farkeden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye görevlileri, yanan aracı söndürdü. Yapılan incelemede, aracın üzerine benzin dökülerek ateşe verildiği ortaya çıktı. Polis, kundaklamayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada, seçim aracının kundaklandığını öğrenen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve parti yöneticisi Mustafa Çimbil de olay yerine geldi. Minibüsün sürücüsü Fatih Baba, seçim çalışmalarından döner dönmez ışıklı bir yere aracı park ettiğini belirterek "Gece deprem sarsıntısı ile uyandım daha sonra tekrar uyudum. Mahallede yangın çıktı sesleriyle tekrar uyandım. Kim ve kimlerin yaktığını bilemiyorum. Bu olayın neden yaşandığına bir anlam veremiyorum. Burası ne güneydoğu ne de terör bölgesi.

Böylesi küçük oyunlar bizi yıldıramayacaktır. Bu benim ekmek teknem. Bunları yapanlara yazıklar olsun" dedi.

Başkan Mersinli de, "Gerekli yorumu soruşturmanın sonunda söylemek daha doğru olur ama yapılanın da hiç doğru ve şık bir davranış olmadığını söylemek isterim. Böylesi olaylarla birileri kendince prim toplamaya çalışıyor" diye konuştu.

MANİSA'DA AK PARTİ'NİN SEÇİM ARACI KUNDAKLANDI
MANİSA'DA AK PARTİ'NİN SEÇİM ARACI KUNDAKLANDI
MANİSA'DA AK PARTİ'NİN SEÇİM ARACI KUNDAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 17:33:01
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 20:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?