4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Alaşehir esnafından teröre tepki

ALAŞEHİR ESNAFINDAN TERÖRE TEPKİ

Tokat'ta 7 askerin şehit düşmesine neden olan hain pusuya tepki gösteren Alaşehir ilçesi esnafı, pazar yerine Türk bayrakları asarak teröre lanet etti.

Alaşehir'de manavlar, terziler ve ayakkabıcılar odalarının yöneticileri ile üyeleri, terör saldırısına tepki için pazar yerinde toplandı. İş yerlerinin önlerini Türk bayraklarıyla donatan esnaf adına Manavlar Odası Başkanı Ümit Mahran bir açıklama yaptı. Mahran, dün Tokat'ta 7 askerin şehit düşmesine yol açan hain pusuyu protesto için burada toplandıklarını belirterek "Benim üyelerimin yüzde 40'ı doğu kökenli vatandaşlarımızdan oluşuyor. Bizim aramızda etnik grup, din, dil ayrılığı hiç yaşanmaz. Biz Türk

milleti olarak bir bütünüz. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan zihniyetleri ve askerimize, vatandaşlarımıza yapılan saldırıları kınıyoruz. Tokat'ta yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize ve İstanbul'da yaklaşık bir aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Serap kardeşimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" dedi.

ALAŞEHİR ESNAFINDAN TERÖRE TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 13:46:03
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 14:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?