5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Alaşehir'de evler ilaçlanıyor

ALAŞEHİR'DE EVLER İLAÇLANIYOR

Alaşehir ilçesinde sinek ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları kapsamında, dileyen vatandaşların evleri de ilaçlanmaya başladı.

Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol ekipleri sinek ve haşerelerle mücadeleyi sürdürüyor. Cadde, park bahçe ve çöp bidonlarından sonra evlere de ilaçlama serviis yapılıyor. Evini, ahırını ve özel bahçesini ilaçlatmak isteyen vatandaşlar görevlilerden yardım alabiliyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Halil Koç, “Artan hava sıcaklarının etkisiyle artan karasinek, sivrisinek ve yakarca gibi haşerelere karşı ilaçlama yapıyoruz. Atomizer ile her gün ilçemizin tüm cadde ve sokaklarını ilaçlıyoruz. Öncelikli olarak sinek ve haşerelerin üreme kaynağı olan hayvan barınakları ve çöp konteynırları başta olmak üzere park bahçe ve yeşil alanlarda ilaçlamalar aralıksız sürüyor. Ayrıca larva, nokra ve kene takip ve mücadele çalışmalarımız planlı bir şekilde devam ediyor. Bunlara ilave olarak vatandaşlarımızdan evini, bahçesini veya ahırını ilaçlatmak isteyenlerin de yardımına koşuyoruz. "dedi.

ALAŞEHİR'DE EVLER İLAÇLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2010 Pazar 16:42:00
Güncelleme :1 Ağustos 2010 Pazar 16:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?