5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Alaşehir'de kaza: 5 yaralı

Eşme Karayolu Burgaz Köyü yakınlarında meydana gelen kazada, beş kişi yaralandı.

Alaşehir'den Eşme'ye giden 64 EL 015 plakalı Fehmi Özdemir yönetimindeki özel otomobil, gece saat 21.00 sıralarında Alaşehir yönüne gelen Mehmet Uysal yönetimindeki 45 H 2942 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobil şarampole uçtu.

Kazada, otomobil sürücüsü Fehmi Özdemir (45) ve otomobilde bulunan Kamuran Özdemir (41), akrabaları Havvana Özdemir (42) ile minibüs sürücüsü Mehmet Uysal ağır yaralanarak ilk tedavileri Alaşehir Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Minibüste bulunan Mustafa Akalın (41) da Alaşehir Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Kazayı anlatan minibüs sürücüsü Mehmet Uysal, "yaklaşık 40 metre önümde bir traktör gidiyordu. Bir anda karşıma ışıkların çıktığını gördüm, ondan sonrasını hatırlamıyorum. Hastanede gözlerimi açtım. Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım" dedi.

Minibüs sürücüsü Mehmet Uysal ve Mustafa Akalın'ın Sarıgöl Yukarı Koçaklar köyünden, otomobil sürücüsü ve akrabalarının Eşme ilçesine bağlı Kamberler köyünden oldukları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 11:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?