30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Alaşehir'de miting hazırlıkları

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, tüm çiftçileri 1 Temmuz 2008 Salı günü yapılacak olan 'Yüreğini Al da Gel' adlı mitinge davet etti.


Alaşehir Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitingde amaçlarının, çiftçinin senini duyurmak olduğunu dile getiren Ziraat Odası Başkan Necdet Türk, “Çiftçilerimizin emeğine ve alın terine sahip çıkmasını istiyoruz. Mitingimizin amacı haksızlıklar ve yanlış tarım politikalarının karşısında artık sessiz kalmayarak haykırmaktır. Özellikle akaryakıt ve gübre başta olmak üzere maliyet girdileri arttı. Hükümetin ilgili birimleri bu sorunu çözecek bir politika geliştirmedi ve tüm yük üreticiye yüklendi. Biz üretici olarak yardım dilenmiyoruz, hakkımız olan emeğimizin ederi ne ise onu istiyoruz. Artık bundan sora Alaşehir çiftçileri olarak emeğimizin ve alın terimizin karşılığını her alanda arayan kesim olarak hareket edeceğiz.”dedi.


Bu arada, Alaşehir Belediye Başkanı ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Kadir Daş da çarşı esnafını ve üreticileri ziyaret ederek mitinge destek verilmesini istedi.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 16:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?