20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Alaşehir'de 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenlenecek

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) öncülüğünde biraraya gelerek komite oluşturan sivil toplum kuruluşları, 30 Haziran Cumartesi günü "Teröre Lanet Yürüyüşü" yapmak için hazırlıklara başladı.

ADD Alaşehir Şubesi'nin yanı sıra Ticaret Borsası, Ticaret Odası, Ziraaat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Eğitim-iş Sendikası ve Foto Yıldırım Esentürk'ün oluşturduğu tertip komitesine, diğer sivil toplum kuruluşlarının da destek vereceği belirtildi.

ADD Alaşehir Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Kocakabak, 30 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'te yapılacak "Teröre Lanet Yürüyüşü"ne ilçe halkını davet ederek, "Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayarak sloganlar eşliğinde Atatürk Bulvarı'ndan Sarıkız Meydanı'na yürünecek. Sloganlar eşliğinde yürüyeceğiz. Sarıkız Meydanı'ndan aynı istikamette geriye dönüp, Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okunacak. Basın açıklaması yapıldıktan sonra da dağılacağız." dedi. Yürüyüşün amacını anlatan Kocakabak ayrıca, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik, haince yapılan saldırılarda verdiğimiz 30 binin üzerinde şehidimizin anısına milli birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzü şer cephelerine karşı göstermek adına yürüyüş yapılacak. Halkımızı bayrakları ile birlikte bu yürüyüşe bekliyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 14:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?