30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Alaşehir'e internet evi kuruldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde belediyenin de desteğiyle Türk Telekom Manisa İl Müdürlüğü tarafından internet evi kuruldu.

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği hizmet binasında kurulan internet evinin açılışına Kaymakam Musa Uslan, Belediye Başkanı Kadir Daş, Türk Telekom Manisa İl Müdürü Resul Aydın ve davetliler katıldı. 20 bilgisayarın yer aldığı internet evinde belediye tarafından görevlendirilen bir personelin görev yapacağı, internet hizmetinin kullanıcılara ücretsiz verileceği ifade edildi.

Türk Telekom Manisa İl Müdürü Resul Aydın "Her İlçeye Bir İnternetevi" kampanyasında Alaşehir Üzüm Sulama Birliği salonunda yeni bir internetevi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Daş ise, "Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak amacıyla Telekom tarafından başlatılan kampanya ile Sulama Birliğimize ait salonu gençlerimize tahsis etmekten mutluluk duyuyoruz. Burada yapılan tüm hizmetler ücretsiz olacaktır. Öğrencilerimizin, gençlerimizin buradan faydalanacağını ümit ediyoruz. "dedi.

Alaşehir Kaymakamı Musa Uslan da "Çağımız bilgi çağı. Günümüzde bilgiye ulaşmanın en kolay yolu internettir. Buraya açmış olduğumuz internetevi sayesinde başta öğrencilerimiz olmak üzere her yaş grubu istediği bilgiyi sağlıklı, doğru, güvenli ve bedava olarak, filtrelenmiş şekilde alabilecek. Bir tıklama ile dünyanın her yerine ulaşılabilen internet hizmetinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. Daha sonra internet evi kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 17:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?