30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Alkollü damat dehşet saçtı

Manisa'nın Salihli ilçesinde alkollü olarak geldiği evde pompalı tüfekle kayınvalidesini başından vurarak öldüren kişi, karısını da ağır yaraladı.


Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Ahmetli Meslek Yüksek Okulunda teknisyen olarak çalışan E.E. (43), alkollü olarak geldiği Çınarlı Caddesi'ndeki evinde, balkonda oturan kayınvalidesi Emine Altıparmak ve karısı Tülay E. ile tartıştı.

Emine Altıparmak araya girerek, çifti ayırmaya çalışırken, evdeki av tüfeğini alan E.E, kayınvalidesine ateş etti. Başından vurulan Altıparmak, olay yerinde hayatını kaybetti.

Daha sonra eşine ateş eden E.E, Tülay E'yi yaraladı.

Olay sırasında yoldan geçen iki polis memuru, silah sesleri üzerine 4. kattaki eve girdi. Tuvalete saklanan E.E'yi etkisiz hale getiren polis memurları, Tülay E'nin
ambulansla hastaneye kaldırılmasını sağladı.

Polisler, daha sonra E.E'yi gözaltına alarak karakola götürdü.

Gözaltında işlemleri tamamlanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Durumu ağır olan Tülay E, kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinden, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Komşuları, içkiye aşırı düşkün olan zanlının eve sürekli olarak içkili geldiğini, sık sık kavga çıkarttığını ve çevresine de rahatsızlık verdiğini öne sürdüler.

AA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 18:24:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?