8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Alkollü mekanlara yeni düzenleme

Manisa Valiliği, belediye ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün kararıyla içkili yerlerin kapanış saatlerinde yeni düzenleme yapıldı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Akkaya başkanlığında belediye encümen salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Zabıta Müdürü Hakkı Doymaz, Kahveciler Odası Başkanı Abdullah Uğursalan, Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş ve Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül katıldı. Toplantıda içkili yerler, umuma açık yerler, aile park ve çay bahçeleri ile internet kafelerin kapanış saatleri tespit edildi. Toplantı sonunda yapılan açıklamada, umuma açık yerlerin gece saat 02.00, kahvehanelerin kışın saat 02.00 yazın ise saat 01.00, bar, internet kafelerin yaz ve kış mevsiminde gece saat 00.00'da kapatılmasına karar verildiği belirtildi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Akkaya, kurallara uyan esnaflara şimdiden teşekkür ettiğini belirterek, kahvehane işletenlere ise gece saat 00.00'dan itibaren oyun oynatılmaması uyarısında bulundu. Akkaya, "Bu karar belediye encümenin oy birliğiyle almış olduğu karardır" dedi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 18:48:23
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 18:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?