8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Alkollü şahıs AKP binasını taşladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa İl Teşkilatı binasına taşlı saldırıda bulunarak binanın camlarını kıran alkollü bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre, alkollü olduğu tespit edilen S. A. (34), dün gece saat 02.00'de Yarhasanlar Mahallesi Sarıyer Caddesi üzerindeki AK Parti İl Teşkilatı binası önüne gelerek, taşlarla parti binasının tüm camlarını kırdı. Olay yerinde görevli polis memurları tarafından yakalanarak gözaltına alınan şahsın 220 promil alkollü çıktığı öğrenildi. 

Parti binasının kırılan camları bugün değiştirildi. Yaklaşık 500 YTL maddi hasarın meydana geldiği parti binasında çalışmaları inceleyen AK Parti Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, "Sarhoşun bir tanesi parti binamızın camlarına taş atmış. Sarhoşu gece yakalamışlar ve 220 promil alkollü çıkmış. Sarhoşun mektubu okunmaz, o yüzden bu saldırıyı neden yaptığını bilemiyorum. 

Parti binamıza yapılan saldırı hiçbir siyasi amaç taşımıyor. Şikayetçi olacağız. Burası kamu malıdır. Kamu malına zarar vermek öyle herkesin affedeceği bir şey değil" dedi. 

Mahkemeye çıkarılan Serdat Akkaya tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
İha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 14:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kamil batur IP: 85.98.154.xxx Tarih : 11.11.2006 00:31:48
bizim aydınliğimiza yapılan çirkin saldıriyı nefretlen kınıyoruz böle kendini bilmezlere haddi bildirmrk lazım