30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Alkollü sürücü direğe çarptı

Manisa'da, Emniyet Müdürlüğü personelinin yeni yılı kutladığı dakikalarda alkollü bir kamyon sürücüsü, yol kenarındaki direğe çarptı. Kazada yaralanan sürücünün 267 promil alkollü olduğu öğrenildi.


Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, yeni yıla Şehit Öztürk Polis Karakolu'nda girdi. Burada düzenlenen sade kutlamada, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile görevdeki bazı polis memurlarının yeni yılını kutlayan Aydemir, personeline kendi eliyle baklava ikram etti.

Karakoldaki kutlamalar devam ederken saat 01.00 sıralarında Manisa-İzmir karayolu YSE kavşağında trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmir yönünden Manisa istikametine giden Kerem Akar yönetimindeki 45 E 9378 plakalı kamyon, YSE köprülü kavşak girişinde yol kenarındaki kaldırıma çıkarak direğe çarptı. Yüzü kanlar içerisinde kalan sürücü Kerem Akar'ı kamyondan polis memurları çıkardı. Alkollü olduğu her halinden belli olan Akar, yolda yürümekte zorlanırken görüntü almaya çalışan gazetecilere de tepki gösterdi. Gazetecilerin üzerine yürüyen alkollü sürücüyü polis memurları uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri alkollü sürücüye ambulansta ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye taşıdı.
Sürücü Kerem Akar'ın yapılan muayenesinde 267 promil alkollü olduğu ortaya çıktı bildirildi. Bu arada kamyonetin içerisinde boş bira şişeleri olduğu tespit edildi. Kamyon çekiciyle kaza mahallinden kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 05:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aytunc BAGALALI(A.B) IP: 77.57.171.xxx Tarih : 12.01.2008 14:45:11

Bakin yine alkol yine kaza....Allahtan ölümle sonuclanan bir sonucla karsilasmadik.Ama yine dilerimki sorumlularimizdan özellikle Alkollü arac kullanan insanlara A normal cezalar koymalari.Bizim veya baska insanlarimizin sonunu alkollü arac kullananlara birakmamak lazim.Ya diregin yerine baska bi arac olsaydi?Ici dolu insan?Biraz daha iyi düsünelim lütfen.........Olsun yinede gelmis gecmis olsun....AMA bidaha "OLMASIN"