5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Alman konuklara mesir çayı

MANİSA'DA ALMAN KONUKLARA MESİR ÇAYI VE MACUNU İKRAMI

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi’nin kardeş şehri olan Ingolstadt Belediyesi’nin çalışanlarını makamında ağırladı. Ingolstadt Belediyesi adına grup sorumlusu Kemal Çobanoğlu önderliğinde Başkan Ergün’ü ziyaret eden ekibe, Mesir çayı ve Mesir Macunu ikram edildi.

Manisa Belediyesi’nin kardeş şehri olan Alman kenti Ingolstadt Belediyesi çalışanlarından oluşan bir grup heyet, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Grup Sorumlusu Kemal Çobanoğlu’nun önderliğini yaptığı ekip, Ingolstadt Belediyesi Emeklilik Dairesi Müdürü Herman Bichler, Ingolstadt Belediyesi Müzik Okulu Sorumlusu Patricia Jehn, Ingolstadt İş Bulma Kurumu’ndan Sonja Raith, Anita Schiebl, Ingolstadt Belediyesi Yabancılar Dairesi’nden Eva Güven, Ingolstadt Belediyesi İş Bulma Kurumu’ndan Tatjana Schmick ve Okul İdaresi’nden Christian Tontarra’dan oluştu. Başkan Ergün’ü makamında ziyaret eden Ingolstadt ekibi Ergün’e Ingolstadt kentini tanıtıcı kitap ve vazo hediye etti. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu. Ingolstadt heyetinin Türkiye’yi önemsediği ve Türkçe öğrenmek için çalışmalara başladığı da ziyarette dile getirildi.

Manisa’nın kardeş şehri olan Ingolstadt’a 6 yıl önce Manisaspor Başkanı sıfatıyla gittiğini ve kente hayran kaldığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkanı sıfatıyla Ingolstadt Belediyesi heyetini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Ergün’ün bu sözlerinin ardından Ingolstadt heyeti, Başkan Ergün’ü yeniden kentlerinde görmek istediklerini ifade etti. Davetlerinden dolayı Ingolstadt heyetine teşekkür eden Başkan Ergün, en kısa sürede Ingolstadt’ı meclis üyeleriyle ziyaret etmek istediğini dile getirdi. Başkan Ergün, konuklarına Mesir Macunu ve Mesir Çayı ikram etti. Ziyaretin sonunda Başkan Ergün, Ingolstadt heyetine içerisinde Manisa Bezi, Mesir Macunu ve Manisa’yı tanıtıcı eserlerin yer aldığı hediye paketini takdim etti.

MANİSA'DA ALMAN KONUKLARA MESİR ÇAYI VE MACUNU İKRAMI
MANİSA'DA ALMAN KONUKLARA MESİR ÇAYI VE MACUNU İKRAMI
MANİSA'DA ALMAN KONUKLARA MESİR ÇAYI VE MACUNU İKRAMI
MANİSA'DA ALMAN KONUKLARA MESİR ÇAYI VE MACUNU İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 17:59:03
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 23:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?