4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Altı yıldır haber yok

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Sart Beldesi’nde yaşayan kimsesiz, tek gözü görmeyen Cemile Akman(73), 6 yıldır haber alamadığı oğlunun hayatından endişe ediyor.

Salihli’de Milli Piyango bileti satarak geçimini sağlayan ve evlendikten sonra İstanbul’a yerleşen 35 yaşındaki Erol Akman, bütün aramalara rağmen bulunamadı. Erol Akman’ın hayati durumunun tehlikeli olabileceği şüphesi üzerinde duran anne, oğlunun bir an önce bulunmasını istiyor.

Gözü yaşlı 73 yaşındaki Cemile Akman, "Bizim hiçbir kimse ile alıp veremediğimiz bir konu yoktu. Oğlum İstanbul’a evlenip gitmişti. Kendisinden bir daha haber alamadık. Dünya gözüyle bir kere görmek ya da sesini duymak istiyorum. Duyarlı vatandaşlardan, yetkililerden yardım bekliyorum.”dedi.

Kaybolduğu tarihten beri aramadık yer bırakmadığını belirterek feryat eden acılı anne Cemile Akman; “Bütün yetkili makamlara sesleniyorum. Oğlumun izini bulun. Her yerde oğlumu arıyorum. Fakat yaşlı ve kimsesiz olduğum için gücüm bu kadar. Her gün yeni bir umutla belki izine rastlarım diye oğlumu arıyorum. Oğlumun kaçırılmış veya öldürülmüş olduğunu zannediyorum. Gözüme uyku girmiyor, her an onu bulurum umuduyla yaşıyorum. Oğlumdan gelecek bir haber beni çok mutlu edecek. Yeter ki, oğlumun diri veya ölü olduğunu bileyim. Oğlumu görenlerin veya bilgisi olanların 0 536 831 15 23 numaralarını Allah rızası için istiyorum."diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 22:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?