4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Amatöre malzeme yardımı

Salihli Belediyesi, amatör ligde mücadele eden 4 spor kulübü ile 18 ilköğretim ve 5 liseye spor malzemesi desteğinde bulundu. Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay amatör kulüplere olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Belediye hizmet binasında düzenlenen malzeme dağıtımı törenine, Başkan Okay'ın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, okulların beden eğitimi öğretmenleri ve amatör spor kulüplerinin başkanları ile sporular katıldı.

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, sosyal belediyecilik çerçevesinde amatör spor kulüplerinin daha sağlıklı ortamlarda, daha kaliteli malzemelerle spor yapmalarına imkan sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Kulüplerimizin faaliyetlerini sürdürmeleri için mali yüklerini hafifletmek düşüncesiyle bu malzeme yardımlarını yapıyoruz. Spor insanları yaklaştıran, paylaşım duygularını geliştiren bir olgudur. Amatör kulüplerimize yardımcı olabilmek ve onların daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için yeni dönemde yeniden seçilirsem Ali İhsan Karayiğit Stadyumu'nu da suni çim haline dönüştüreceğimizin müjdesini burada vermek istedim" dedi.

Amatör spor kulüpleri başkanları ve beden eğitimi öğretmenleri ise belediyenin yapmış olduğu yardımlardan dolayı Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'a teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 01:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?