4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ambalaj devi üretime başladı

ŞİRKET HABERLERİ

Fransa merkezli LACROİX firması, Manisa'nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ağaç-karton-plastik gıda ambalajı üretecek olan fabrikasının inşaat çalışmalarını tamamlayıp üretime başladı.

Amerika, Almanya, Belçika, Rusya Cezayir ve Kanada'da üretim yapan Fransa merkezli LACROİX firması, Salihli OSB'de 2 bin metre kare kapalı alanda üretime geçti. Ağaç-karton-plastik gıda ambalajı üretecek olan firma ilk etapta karton ambalaj bölümü ile faaliyetine başladı.

Salihli OSB Bölge Müdürü Cevdet Eren, firmanın diğer bölümlerinin de 2010 yılında üretime başlayacağını belirtilerek, “Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde Zumdıeck Konserve ve Dondurulmuş Gıda Ltd.Şti.'den sonra 2. yabancı firma olan LACROIX firması OSB'ye ve Salihli'ye ekonomik anlamda güç katacaktır. LACROIX firmasıyla birlikte Salihli OSB'de üretime geçen firma sayısı 24'e çıkmış, ancak 5 firma çeşitli nedenlerle üretimlerine ara vermiştir. Üretime geçen Baloğlu Gıda, Umut Gıda ve Okyap Yapı Elemanları firmalarının ise ek bina inşaatları sürmektedir." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 15:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?