25
Nisan
2024
Perşembe
MANİSA

Amcaoğluna ihanet kurşunu!

Manisa'nın Selendi İlçesi'ne bağlı Eskin Köyü'nde çiftçi 52 yaşındaki Fevzi K., eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla amcasının oğlu 33 yaşındaki Nurullah K.'yı pompalı tüfekle öldürdü. Amca çocuklarının aynı konu nedeniyle mahkemelik oldukları öğrenildi.

Olay, Selendi'ye bağlı Eskin Köyü'nde dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası Fevzi K., bir süre önce evleri bitişik olan amcasının oğlu evli ve 2 çocuk babası Nurullah K. hakkında, eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Mahkemelik olan amca çocuklarından Nurullah K., akşam saatlerinde traktörünün römorkunda getirdiği saman balyalarını samanlığa taşımaya başladı. Bu sırada, Fevzi K., bitişikteki evden pompalı tüfekle amcasının oğluna 3 el ateş etti.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Sırtından yaralanan Nurullah K., kanlar içinde yere yığıldı, silah sesini duyanlar jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Nurullah K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ise olayın ardından evinde bekleyen Fevzi K.'yı gözaltına aldı. Yakınları, Fevzi K.'nın amcasının oğluyla mahkemelik olduğu konuda, eşini haklı bulduğu ve bu nedenle boşanmadığını ifade etti. 

...
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2013 Salı 18:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?