3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Anavatan Manisa'da iddialı

İhlas Haber Ajansı (İHA) Manisa Temsilciliği’ni ziyaret eden Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, partilerinin en iddialı olduğu ilin Manisa olduğunu söyledi.

Anavatan Partisi Belediye başkan Adayı Adil Aygül, İl Başkan Vekili İsmail Çalışkan ve bir grup partili İHA bürosuna ziyarette bulundu. İHA Manisa Temsilcisi Özcan Aydın’la bir süre görüşen Aygül seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha önce 10 yıl belediye başkanlığı yaptığı için Manisalıların kendisini yakından tanıdığını hatırlatan Aygül şöyle konuştu: “Ancak hiç kimse bizi tanımıyormuş gibi çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek destek istiyoruz. Geçtiğimiz 5 yıl da yapılanlar ortada. Bizim de 10 yılda yaptıklarımızı vatandaşlarımız unutmadı. Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Partimiz Türkiye genelinde 37 ilde aday gösterdi. En iddialı olduğumuz il Manisa’dır.”

İHA Manisa Temsilcisi Özcan Aydın, tüm adaylara aynı mesafede olduklarını vurgulayarak, Aygül’e seçim sürecinde başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 23:52:27
Güncelleme :7 Şubat 2009 Cumartesi 00:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nazlı kaşlı IP: 78.171.45.xxx Tarih : 9.02.2009 02:15:56

allah aşkına ya.....manisa yı gören gözler yalan söyler mi...adil aygül dönemini iyi biliyoruz biz....parkatan başka ne yaptı...hangi vatandaşın yüzüne baktı...bırakın ya....manisa manisa olalı böyle güzel olmamıştı.....bırakın ya halk nereye isterse oraya versin.....