5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Anne-kızdan fotoğraf sergisi

ANNE VE KIZINDAN FOTOĞRAF SERGİSİ

Manisa'nın Salihli ilçesinde Drama Eğitmeni ve Gazeteci Nilgün Ersöz Tümer ile kızı Deniz Tümer birlikte resim ve fotoğraf sergisi açtı.

Nilgün Ersöz Tümer' in "kadın" temalı siyah-beyaz fotoğraf çekimleri ve yazıları, Deniz Tümer'in suluboya, yağlı boya resimlerinin yer aldığı sergi, bir anne-kız projesi olarak büyük alkış topladı. Salihlide bir alış veriş merkezinde "Yol Arkadaşı" adıyla açılan sergi, izleyenleri farklı mekanlara, farklı hikayelere götürürken, yazılar duygusal anlar yaşamalarına neden oldu. Farklı mekanlarda, farklı hikayelerle oluşan kadın fotoğraflarının yanı sıra duyguları yansıtan resimler ile ödüllü resimler dikkat çekti.

Nilgün Ersöz Tümer ile Deniz Tümer, “Biz üretimlerimizi paylaşmak ve geleceğe güzel bir anı bırakmak istedik. Bu amaçla düzenlediğimiz sergimiz bir Anneler Günü armağanı olsun. Sanatsal bir kaygıdan çok, yaşamın güzelliklerini, ayrıntılarını, duygularımızla birleştirip sunmak istedik. Bu sergi umuyoruz farklı üretimlerle dünyaya güzellik katanlara biraz daha cesaret verir. “ dediler. Deniz ve Nilgün Tümer, sergiye gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti belirttiler.

ANNE VE KIZINDAN FOTOĞRAF SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:44:04
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 13:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?