4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Anne oğul kaza kurbanı

Manisa-Turgutlu yolu üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, orta refüjde bekleyen anne ve oğluna çarparak ölümlerine neden oldu.

Manisa'nın Adnan Menderes Mahallesinde oturan ve yakınlarını yolcu edip evlerine gelmek için Manisa-Turgutlu yolunu karşıdan karşıya geçmek için orta refüjde bekleyen Fethi ve Mirinaz Sezek isimli anne ve oğluna bir otomobil çarptı. Otomobil orta refuj üzerindeki elektrik direğini yerinden sökerek takla atıp yolun ortasına ters kapaklandı.

Kazada, 20 yaşındaki Ömer E. yönetimindeki 45 DL 786 plakalı otomobilin Turgutlu yönüne giderken birden direksiyon hakimiyetini yitirerek orta refüjde yolu karşıdan karşıya geçmek için bekleyen anne ve oğluna çarptığı belirtildi. Kaza yerinde 60 yaşındaki Mirinaz Sezek ölürken 28 yaşındaki oğlu Fethi Sezek de ağır yaralı kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Otomobilin altından yaralı çıkartılan sürücü Ömer E. de, önce Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne ardından İzmir Tepecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen anne ile oğlunun yakınları Manisa-Turgutlu karayolunu trafiğe kapatırken, olayların daha da büyümemesi için çevik kuvvet ekipleri ile şehirdeki tüm sivil ekipler kaza yerine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 16:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?