5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Annelerini döven babalarını öldürdüler

MANİSA'da, felçli annelerini döven babaları 46 yaşındaki Mevlüt K.'yı uyurken bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki Ramazan K. ile kardeşi 17 yaşındaki A.K. tutuklandı.

Geçen cumartesi günü, saat 04.00 sıralarında Yeni Mahalle, Horozköy Caddesi, Numara 13/2'daki evine alkollü olarak gelen Mevlük K., iddiaya göre belden aşağısı felçli olan 21 yıllık eşi 39 yaşındaki Fidan K.'yı dövdü. Bunun üzerine sanayideki bir kaportacıda çalışan Ramazan K. ile kardeşi A.K., zaman zaman kendilerini de döven babalarına tepki gösterdi. İki kardeş, daha sonra yatak odasına geçerek uyuyan babalarını 16 yerinden bıçaklayıp, öldürdü. Daha sonra Ramazan K., ‘155 Polis İmdat’ hattını arayıp, “Babamızı öldürdük” ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri baba katili olan iki genci, gözaltına aldı. Mevlüt K.'nin cesedi ise polis ve savcnın yaptığı incelemenin ardından otopsinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Baba katili iki genç, dün çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Eşi mezara, iki çocuğu da cezaevine giden Fidan K., kızı Arife ile bir başına kaldıklarını belirterek, gözyaşı döktü. Eşinin kendisini ve üç çocuğunu sürekli dövüp, kötü davrandığını anlatan Fidan K., “Evlendiğimiz günden beri gün yüzü görmedim. İnşaat işçisi olan eşim, 1.5 yıldır çalışmıyordu. Her akşam eve alkollü gelip, huzursuzluk çıkartıyordu. Olay günü de beni dövünce, çocuklarım dayanamayıp, öldürdü. Çocuklarımın cezası hafifletilsin. Çocuklarım, bunu bizim için yaptı” dedi.

...
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 23:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?