30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Arınç, açılış törenleri için Demirci'de

TBMM 22. Dönem Başkanı AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, memleketi Manisa'nın Demirci ilçesinde bazı tesis ve okulların açılışı ile temel atma törenlerine katıldı.

Törenlere AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ın yanı sıra Manisa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Gördes Kaymakamı ve Demirci Kaymakam Vekili İbrahim Süha Karaboran, Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin, daire müdürleri ve davetliler katıldı. Sırasıyla Demirci Belediyesi'nin yaptırdığı ve 180 günde tamamlanacak olan oto garajının temeli atıldı, Hisar Kaplıcaları alanında yapılan agua parkın, ilçe merkezinde hayırsever Hüseyin Çamtepe tarafından yaptırılan 18 derslikli Hüseyin Çamtepe İlköğretim Okulu, yine hayırsever işadamı Enver Armağan tarafından yaptırılan 6 derslikli Cengiz Topel- Enver Armağan İlköğretim Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Son olarak hayırsever Saliha Kul tarafından yapılacak olan Mustafa Zehra Kul İlköğretim Okulu'nun temel atma töreni yapıldı.

Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin, AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ı ilçelerinde konuk etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Gördes Kaymakamı Demirci Kaymakam Vekili İbrahim Süha Karaboran, açılışları yapılan tesislerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, “Devletimiz ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Demirci ilçemizde de geçmişte olduğu gibi gelecekte de üzerine düşen görevi her zaman yapacaktır. İlçemizde çok kıymetli hayırseverlerimiz bulunmakta. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Devletimize ülkemize hayırlı evlatların yetişeceği bu okullarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Manisa Valisi Celalettin Güvenç de konuşmasında, Demirci ilçesinin eğitimde bir numara olduğunu ve bunu her yıl tescillediğini, yapılan eğitim yatırımlarının karşılığını aldığını ifade ederek, Demirci ilçesi ile gurur duyulması gerektiğini söyledi.
Ak Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç ise şunları söyledi: "Bu güzel ayda Demirci'ye geldik. Demirci hareketli kararlı bir ilçe. Bu gün belediyemizin önemli yatırımlarının açılışlarını gerçekleştirdik. Hayırsever- Devlet işbirliği ile yapılan eğitim kurumlarımızın da açılışlarını ve temel atma törenlerine katıldık. Bu tesislerimizin milletimize, devletimize, Demircililere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Bu arada, hayırsever Saliha Kul, Hüseyin Çamtepe ile Enver Armağan'a Arınç tarafından birer şükran plaketi verildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 18:12:03
Güncelleme :7 Eylül 2008 Pazar 18:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?