4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Arınç, eşinin yeğenine şahit oldu

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç’ın yeğeninin nikah şahitliğini yaptı.

Nikah töreni Şelale Plaza’da gerçekleştirildi. Törene Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, Vali Celalettin Güvenç, eşi Turan Güvenç, Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, eşi Süheyla Aydemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah töreni öncesi Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikaha katılan kızı Ayşenur Yeter ile damadı Ekrem Yeter’in 4 aylık oğlu Etka Şamil Yeter ve 6 yaşındaki oğlu Mehmet Akif Yeter ile birlikte bol bol hasret giderdiler. Torunu 4 aylık Ekta Şamil Yeter’i kucağına alan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Arınç, torunları ile birlikte gazetecilere poz verdi.

Tüm davetlilerin katılması ile birlikte Hakkı ve Ayşe Tay çiftlerini kızı Hacer Tay ile Ömer ve Ayşe (merhum) Yener Arslan’ın nikah törenleri gerçekleştirildi. Genç çiftlerin nikahı Karaağaçlı Belediye Başkanı Sadık Ataklı kıydı. Hacer Tay’ın nikah şahitliğini Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaparken, damat Yener Arslan’ın şahitliğini ise Şükrü Fevzi Yapraklı yaptı. Nikah defterine imza atılmasının ardından Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Nikah cüzdanlarını en iyi bayanlar saklar. Çünkü onlar erkeklerden daha derli ve topludur’’ sözlerinin ardından nikah cüzdanının Hacer Tay’a verdi.

Genç çiftlere nasihatlerde de bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Aile çok kutsal bir müessesedir. Genç çiftlerimizin de bunun farkında olacağını bilerek, mutluluklarını bir ömür boyu koruyacaklarına inanıyorum’’ diye konuştu.

Nikah töreninin ardından genç çiftler ve ailesi Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 15:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?