30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Arınç, OSB'yi ziyaret etti

TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, bir süre önce mahkeme kararıyla kongre yapıldıktan sonra seçilen yeni OSB yönetimini ziyaret etti.


TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Belediye Başkanı Bülent Kar, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, İl Başkanı Dursun Ali Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik’in da hazır bulunduğu ziyarette OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Arınç, siyasi açıdan destek vereceklerini ifade etti.
OSB’nin uzun yıllar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yönetildiğini hatırlatan Arınç, “Hukuka ve mevzuata uygun olarak yapılan genel kurul sonrasında, gelişmeye açık, modern, altyapısı tamamlanmış olan bölgeyi daha ileri götüreceklerine inanıyorum. Sanayileşme Türkiye için ne kadar önemliyse Manisa için de o kadar önem taşımaktadır. Üretim, istihdam ve katma değer yaratacak olan bölgemiz Manisa’yı ve ülkemizi daha da ileri götürecektir. Manisalı olarak bu süreçten sonra tek hedefimiz; Manisa’yı daha da ileri götürmektir. Şimdiye kadar bölgenin gelişmesine katkıda bulunmuş herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetime ise yapacağı çalışmalarda canı gönülden başarılar diliyorum.”diye konuştu.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek ise OSB için verdikleri demokrasi ve hukuk mücadelesinde Bülent Arınç’ın desteklerini her zaman hissettiklerini ifade ederek, sanayiciler olarak kişisel bir mücadelenin içinde olmadıklarını yöntem ve yönetim mücadelesi verdiklerini ve kazandıklarını söyledi. Manisa’nın çok özel bir kent olduğuna dikkat çeken Türek, “Amacımız, yüksek nitelikli iş gücü olan, katma değer yaratan, krizlerden fazla etkilenmeyecek sektörlerin bölgemize yatırım yapmalarını sağlamaktır. Üretim yaptığımız kentle birlikte gelişip büyümek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmek tek gayemizdir.”dedi.
(MY)

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 14:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?