4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Arınç şahit oldu

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Manisa’da Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Selman Alkış-Betül Esen çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Nikah töreni Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde düzenlendi. Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Vali Celalettin Güvenç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Ak Parti Manisa Milletvekilleri Mehmet Çerçi, İsmail Bilen, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli nikahta hazır bulundu.

Davetlilerin alkışları arasında Selma-İbrahim Alkış çiftinin oğlu Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Selman Alkış ile Cennet-Ali Esen çiftinin kızı Betül el ele davetlilerin alkışları arasında nikah masasının bulunduğu bölüme geldiler. Genç çiftin nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikah kıyıldıktan sonra genç çifte bazı nasihatlerde bulunduktan sonra evlilik cüzdanını gelin Betül Esen’e teslim etti. İlahiler eşliğinde yapılan nikah törenine eski belediye başkanı Bülent Kar da katıldı. Arınç, Kar’la birlikte yan yana oturarak uzun süre sohbet etti.

Törenin ardından Arınç ve beraberindekiler Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde ayrı bir bölümde oturarak, sohbete devam ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 14:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?