4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Arınç tebriğe gitti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile TBMM 22. Dönem Başkanı Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı kutlama ziyaretinde bulundular.

Kula'da daha önce 10 yıl belediye başkanlığı yapan, 29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olarak tekrar makamına geri dönen Selim Aşkın, konuklarını belediye binası önünde karşıladı.

TBMM 22. Dönem Başkanı Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Kula ilçesinin büyük bir alan üzerine kurulu olduğunu, tarihi, doğal ve yöresel özellikleri bol olan bir turizm kenti olduğunu belirterek, "Selim Aşkın ve beraberinde il genel meclisi ile belediye meclisi üyeleri ve partilileri başarılarından dolayı kutluyorum. " dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise konuşmasına hükümetin icraatlarından söz ederek başladı. Tanrıverdi, AK Partili belediyelerin hizmet kervanlarının hızla durmaksızın ilerlediğini ve Kula'nın da AK Partili bir belediye başkanı ile şaha kalkacağını söyleyerek, "Hükümet olarak her şeye rağmen ilçemizin her köşesine hizmeti götürmeyi hiç ihmal etmedik. Kula turizm kenti olmaya hakketmiş bir ilçemiz. Kültür ve Turizm Bankımız ve Spor Bakanımız ile ilçemizi ziyaret ettik ve hizmetlerimizin altına imzamızı attık. Bundan sonra da Belediye Başkanımız Selim Aşkın ile birlikte projelerimizi seçimden önce sizleri sunduk ve şimdi bunun uygulamsına sıra geldi ve bunuda başaracağız." dedi.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ise Kulalı halkının daha fazla hizmeti hak ettiğini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Tanrıverdi ve Arınç'a teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 23:18:29
Güncelleme :10 Nisan 2009 Cuma 01:23:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?