4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Arınç'tan MHP’li Başkan'a destek sözü

22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek, Manisa için yapılacak hizmetlerde destek sözü verdi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün bu sabah Ak Partilileri makamında kabul etti. 22.Dönem TBMM Başkanı ve Ak Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, milletvekili Recai Berber, Manisa’nın yeni Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ettiler. Belediye Başkan Yardımcısı ve MHP Belediye Meclis Üyesi Mesut bayram Laçalar’ın da hazır bulunduğu ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.

Başkan Ergün’e başarılar dileyen Bülent Arınç, “Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ü ziyaret ediyoruz. Kendisini hem seçimlerdeki başarısı için tebrik ediyorum hem de bundan sonra yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum. Bir seçim mücadelesinden başarıyla çıkıldı. Önemli olan Manisa’mızın güzel ve hayırlı hizmetlere kavuşmadır. Sayın Başkan’ın bu konuda gayretli olacağına, başarılı olacağına inanıyoruz. İnşallah Manisa’mız bugüne kadar yapılan hizmetlere yenilerinin eklenmesiyle çok daha güzel bir şehir olur. Başkan’ın başarılı olmasını ümit ediyorum. Biz üç milletvekili arkadaşız. Diğer iki milletvekili arkadaşımız mazeretleri nedeniyle gelemedi. Şehrimizin belediye başkanını tebrik etmek bizim görevimizdir. Bundan sonra Manisa ile ilgili her konuda katkı sağlamaya, dilerlerse yardımcı olmaya hazırız.”dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise “Sizleri burada görmekten mutluluk duyuyorum. 29 Mart’ta bir seçim yaşandı. Halkımız bizleri bu göreve layık gördü. Biz de hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün Manisa’yı kucaklamak düşüncesindeyiz. Halkımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, mevcut iktidarla birlikte en iyi hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ortak müşterek değerler noktasında, hükümet nezdinde Manisa’ya hizmet verebilmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah Manisa kazanır. Ben bu amaç ve gayeyle hizmete hazırım.”diye konuştu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesinin ardından basına kapalı olarak devam etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 10:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?