30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Arkadaş cinayetinde kaza iddiası

Manisa'da arkadaşının elindeki tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybeden şahsın kazayla vurulduğu iddia edildi.


Edinilen bilgiye göre önceki gün Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda Bülent Çolakoğlu çocukluk arkadaşı O.İ'nin elindeki tabancadan çıkan kurşunun göğsünün sağ tarafına isabet etmesi sonucu yaralanmıştı. O.İ., evdeki diğer arkadaşı Mehmet Nazım Kocademir ile birlikte arkadaşları Bülent Çolakoğlu'nu hastaneye kaldırmış ancak talihsiz genç hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından O.İ. ve Mehmet Nazım Kocademir katil zanlısı olarak gözaltına alındı. Nöbetçi mahkeme O.İ.'nin tutuklanmasına karar verirken, Mehmet Nazım Kocademir tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Olayın görgü tanığı Mehmet Nazım Kocademir olay gecesiyle ilgili şunları anlattı: "O gece maç seyretmek için O.İ. ile birlikteydik. Bu arada bizim çocukluk arkadaşımız Bülent bizi aradı ve 'ne yapıyorsunuz?' diye sordu. Bizde 'maç seyredeceğiz' deyince o da bize katılmak istedi. Güzelyurt sitesindeki bekar evine birlikte gittik. Bülent eve girer girmez vitrindeki silahı görünce aldı ve koltuğa oturdu. Ben televizyonu kurcalarken Ozan da mutfağa girerek meyve ve içeceklerimizi hazırlıyordu. Bülent'in
vitrindeki şirkete ait silahı kurcaladığını gördüm. Kurma kolunu kurmuş yanlışlıkla mermiyi de namluya vermiş ancak şarjörü çıkarmıştı. O. salona girince Bülent sökmesi için silahı O.İ.'ye verdi. O.İ. de merminin namluda olduğunu bilmeden silahı sökmek için önce tetiği düşürmek istedi o anda silahı patladı. Zannedersem silahın ateş alacağını düşünmediği için gevşek tutuyordu. Aniden patlayan silahtan çıkan mermi çaprazda bulunan Bülent arkadaşımızın göğsünün sağ tarafına isabet etti. Biz de hemen ambulansı beklemeden hastaneye kaldırma çalışmasına başladık. Hastaneye götürdüğümüzde hala hayattaydı. Gazi İlköğretim Okulu'nda birlikte okuduk. Çok iyi arkadaştık. Olay tamamen kazaen meydana geldi, kesinlikle bir husumet veya kasıt yok" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 18:30:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?