30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Arkadaşını öldürüp varile gizledi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tartıştığı arkadaşını döverek öldüren ve sonra da bir varile gizleyen genç, olaydan 1 gün sonra vizdan azabına dayanamayarak jandarmaya teslim oldu. 

Tüyler ürperten cinayet, gece yarısı saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Turgutlu ilçesine Bağlı Avşar köyü E-96 karayolu üzerinde bulunan bir kahvehaneyi işleten Himmet B. (34), aralarında alacak verecek davası olduğu öğrenilen arkadaşı Metin Çakır (33) ile tartıştı. Kahvehanenin deposunda yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Himmet B., eline geçirdiği odun ile alkollü olduğu öne sürülen arkadaşı Metin Çakır'ı dövmeye başladı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle kanlar içerisinde yere yığılan Çakır, olay yerinde can verdi. Arkadaşının öldüğünü farkeden Himmet B., daha sonra onu yine aynı depo içersinde bulunan bir varilin içine gizleyip üzerini kapatarak olay yerinden uzaklaştı. Gece yarısı işlenen cinayet, Himmet B.'nin bugün jandarmaya teslim olmasıyla ortaya çıktı. Bu akşam saat 17.00 sıralarında vicdan azabına dayanamayarak Turgutlu Jandarma Komutanlığı'na teslim olan Himmet B.'nin, cinayet işlediğini itiraf etmesi üzerine jandarma ekipleri söz konusu olayın meydana geldiği kahvehaneye gitti. Depoda varilin kapağını açan jandarma görevlileri, Metin Çakır'ın cansız bedeniyle karşılaştı. 

İşsiz olduğu öğrenilen Metin Çakır'ın cesedi, Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayeti işlediğini itiraf eden evli ve 1 çocuk babası Himmet B.'nin ise sorgusunun sürdüğü, yarın mahkemeye sevk edileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 09:27:34
Güncelleme :3 Mart 2008 Pazartesi 09:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?