5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Arslan: Vesayetsiz yeni dönem!

ARSLAN: 'VESAYETSİZ YENİ DÖNEM'

AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, vesayetin kalktığı yeni bir dönemin başladığına işaret ederek, "Milletimiz şimdiye kadar olduğu gibi bu kez de daha iyisini tercih etmiştir." dedi.

Referandum sonucuna ilişkin basın açıklaması yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, "Milletimiz anayasa değişiklik paketinin oylandığı referandumda yüzde 58 gibi büyük bir çoğunlukla 'Evet' demiştir. Artık vesayetin kalktığı yeni bir dönem başlamaktadır. Milletimiz şimdiye kadar olduğu gibi bu kez de daha iyisini tercih etmiştir. Milletimize statükoya ve geri kalmaya oy verin diyen partiler hüsrana uğramışlardır. Bu sonuçta; her ne kadar AK Parti teşkilatları olarak lokomotif olsak da 'Evet'i destekleyen tüm partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) katkısı büyüktür. Bu katkıyı veren herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Artık millet olarak beraberce daha iyiyi ve daha güzeli sindire sindire yaşamanın vaktidir. Bundan sonra darbe korkusu olmadan, postalsız ve daha gelişmiş bir demokratik ortamı; tercihi ne olursa olsun tüm halkımız doya doya yaşayacaktır. " dedi.

Manisa olarak iyi bir başarı yakaladıklarını ifade eden Arslan, "Çevre komşu illerimize göre belirgin bir farkımız ortaya çıkmıştır. İl genelinde yüzde 49,8 Evet, merkez ilçede yüzde 52,7 Evet oyu bizi memnun etmiştir. 7 ilçemizde 'Hayır', merkez ilçe dahil 9 ilçemizde ise 'Evet' öndedir. Bu sonuçta katkısı olan tüm herkese tekrar teşekkür ediyorum. Milletimiz ve Manisalılar tarihe bir not düşmüşlerdir. Sonuç milletimize hayırlı olsun." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 15:05:03
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 17:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?