3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Arslan Manisa'da

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü Hizmet- İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Hizmet- İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Nadir Ürkmez ziyaret etti.


Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar da yer aldı. Hizmet- İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte Manisa Şubesi Başkanı Nadir Ürkmez de ziyarette hazır bulundu.

Belediye başkanlığı seçiminden sonra yaşanan görev değişikliği sonrası Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü tebrik etmek istediklerini söyleyen Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Manisa Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin de bir kısmının Hizmet- İş Sendikası bünyesinde olduklarını hatırlattı. Genel Başkan Arslan şöyle konuştu; “Manisa Belediyesi'ndeki görev değişikliğinin ardından yeni seçilen genç Başkan Sayın Cengiz Ergün'ü ziyaret ederek tebrik etmek istedik. Biraz geç de olsa ziyaretimizi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Manisa genç bir başkanı olduğu için şanslı iller arasında. Manisa'da güzel işler yapılacağını düşünüyoruz”


Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Arslan'ı Manisa Belediyesi'nde görmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek, "Hizmet- İş Sendikası sendikal faaliyetler açısından Türkiye'nin önde gelen sendikalarından. Bunun bilinci ile sayın genel başkanı Manisa'da konuk etmekten mutluluk duyduk. Kendisi geniş bir işçi kitlesini temsil ediyor bu nedenle görüşleri bizim için önemli.

Bundan sonra da iletişimiz devam edecek. Manisa Belediyesi olarak daha öncede söylediğimiz gibi çalışanlarımızın haklarını gözetmek bizim için önemli” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 18:14:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?