5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Arslan METEM'in konuğu oldu

METEM ÖĞRENCİLERİ ABDURRRAHİM ARSLAN'I AĞIRLADI

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi Başkanı, iş adamı ve AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Onlar Buradaydı' projesi kapsamında Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM)'in konuğu oldu.

METEM'de düzenlenen programda, Abdurrahim Arslan, hayatını ve başarılarına öğrencilere anlattı. Kendisinin makine mühendisi ve Manisa'da Optimum Mühendislik Firması'nın sahibi olduğunu ifade eden Arslan, meclis başkanlığını yaptığı TSO hakkında bilgi vererek, öğrencilerle meslek üzerine sohbet etti. Öğrencilerle karşılıklı olarak bilgi paylaşımında bulunan ve sorularını yanıtlayan Arslan, hayat hikayesini anlatarak mesleki deneyimlerinden bahsetti. Arslan, ne iş olursa olsun, bir işte başarılı olmanın ön koşulunun o iş yerinde sebatkar olmak olduğunu ifade ederek, kurumsallaşmanın başarıyı da beraberinde getirdiğini söyledi.

Toplantıya öğrencilerin yanısıra, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, MESOB METEM Müdürü Ayhan Çileli ve Müdür Yardımcısı Hilmi Polat'ta katıldı. METEM öğrencileri toplantı sonunda Arslan'a çiçek verdi.

METEM ÖĞRENCİLERİ ABDURRRAHİM ARSLAN'I AĞIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 14:01:02
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 11:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?