5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Asfalt rekoru kırılacak

MANİSA'DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI

Asfaltlama çalışmaları kapsamında Devlet Hastanesi’nden başlayan Mehmetçik Caddesi ile Manisa Belediyesi Şantiye girişine kadar uzanan Turgutlu Caddesi’nde ki çalışmalarda sona gelindi.

Manisa Belediyesi’nin 2011 yılını asfaltlama yılı olarak belirlemesinin ardından başlayan çalışmalar çerçevesinde Mehmetçik Caddesi ile Turgutlu Caddesi’nin asfaltlamalarında sona gelindi. Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın Turgutlu yönünden girişi konumunda olan caddeleri bir hafta gibi kısa bir sürede tamamlama aşamasına getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Devlet Hastanesi’nden başlayarak Manisa Belediyesi Şantiye girişine kadar uzanan iki caddenin gidiş-geliş olmak üzere beş kilometrelik bir uzunluğa sahip olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Trafiğin yoğun olarak işlediği ve Manisa’nın Turgutlu yönünden girişi olarak bilinen iki caddemize toplamda 12 bin ton asfalt döküldü. Ayrıca gece gündüz demeden çalışan ekiplerimiz trafiğin aksamaması amacıyla beş kilometre uzunluğa sahip asfaltı büyük ölçüde bitirdiler. Daha önce tamamlayıp trafiğe açtığımız Turgutlu yönünden geliş istikametiyle birlikte gidiş istikametini de yol çizgilerinin tamamlanmasıyla birlikte trafiğe açacağız” dedi. Geçtiğimiz günlerde belirttikleri gibi bu yıl 200 bin ton asfalt dökerek Manisa’da rekor kırmayı planladıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Belirlediğimiz program dâhilinde yolu bozuk olan cadde ve sokakların tamamını elden geçireceğiz” diye konuştu.

Manisa’da 45 mahallede çalışma yürüttüklerini ve kenti adeta şantiyeye çevirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Manisa’yı dört koldan güzelleştiriyor ve yeniliyoruz. Kaldırım düzenlemelerinin tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarına başlayacağız. Mehmetçik ve Turgutlu Caddelerinin ardından üç ayrı asfaltlama makinemiz, üç ayrı noktada asfaltlama çalışmalarına devam edecek” dedi.

MANİSA'DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI
MANİSA'DA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 15:07:04
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 19:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?