5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Asfaltta gece mesaisi

MANİSA BELEDİYESİ'NDEN ASFALTTA GECE MESAİSİ

Manisa Belediyesi’nin bu yıl asfalt sezonunda 200 bin tonluk hedefi çerçevesinde devam eden asfaltlama çalışmaları, geceleri de devam ediyor.

Bu yıl asfaltta koydukları 200 bin tonluk hedef doğrultusunda ekiplerin gece gündüz ayrımı yapmadan çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bilindiği üzere trafiğin en yoğun olduğu caddeler arasında yer alan İbrahim Gökçen Bulvarı’nın, Ulupark ile Sultan Camii arasında kalan bölümü daha önce tamamlamıştık. Şimdi de aynı caddenin Manisa Lisesi ile Öğretmen Evi Kavşağı arasında kalan bölümünü de ekiplerimizin gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarıyla tamamlamış olduk.” dedi.

Daha öncede ifade ettikleri gibi 2011 yılında asfaltlama çalışmalarına ağırlık vereceklerini dile getiren Başkan Ergün, “Asfalt konusunda hedefimizi koyduk. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belirlediğimiz program dâhilinde bozuk olan cadde ve sokak bırakmayacağız. Tek isteğimiz vatandaşlarımızın yaptığımız çalışmalar sürecinde biraz sabırlı olmaladıdır” diye konuştu.

MANİSA BELEDİYESİ'NDEN ASFALTTA GECE MESAİSİ
MANİSA BELEDİYESİ'NDEN ASFALTTA GECE MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 19:04:01
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 01:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?