4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Aşk engel tanımadı

AŞKLARI ENGEL VE BASKILARI TANIMADI

Salihli'de bedensel engelli Cengiz Girgin (23) ile Emine Özgür (18) filmlere konu olacak bir hayat öyküsüyle hayatlarını birleştirdi.

Salihli'de 4,5 ay önce evlerinin altındaki işyerinde çalışan Emine Özgür ile tanışan Cengiz, bir süre sonra Emine'ye aşık oldu. Cengiz'in aşkına Emine'den de karşılık gelince ailesini istetmeye yolladı. Emine'nin ailesi Cengiz'in engelli olmasından dolayı kızlarını vermedi. Bunun üzerine Cengiz'i çok seven Emine, 'İşe gidiyorum' bahanesiyle evden çıktı ve Cengiz'le buluştu. Her iki genç türlü zorluğu göze alarak ailelerinden habersiz evlenme kararı aldı. Resmi işlemleri de tamamlayan çift son kez ailelerine evlenecekleri yönünde haber gönderdi. Buna rağmen Emine'nin ailesi evliliğe karşı çıkmaya devam etti. İki genç Salihli Belediyesi'nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Engelli olduğu için tekerlekli sandalyeye bağlı bir hayat sürdüren Cengiz'in aşkına karşılık veren Emine de düğün boyunca etrafına gülücükler saçtı.

Engelli olduğu için hiçbir zaman utanmadığını belirten Cengiz Girgin şöyle konuştu: ''Kader bizi Emine'nin işyerinde buluşturdu. Mutlu olacağımıza inandık. Evlilik kararı aldık. Bu kararı ailemize yansıttık. Çok mutluyuz. Bu duygunun tarifi olamaz."

Cengiz'i çok sevdiğini belirten Emine Özgür de, "Ben eşimi çok seviyorum, onunla evlendik ve mutluyuz'' ifadelerini kullandı. Genç çiftin nikah şahitliklerini doktor Hüseyin Kurt ile Erkan Mehmet Yalçındağ yaptı. Cengiz'in annesi Hatice hanım ise nikah sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

AŞKLARI ENGEL VE BASKILARI TANIMADI
AŞKLARI ENGEL VE BASKILARI TANIMADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 14:19:04
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 14:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan girgin IP: 78.174.90.xxx Tarih : 20.12.2009 22:43:33

o bir engelli deil normal insan olarak aslında hepimiz birer engelli adayıyız .sevgili gelinimiz emineye ve kardesim cengize bizlere böyle bir mutlulugu yasattıgı için cok tesekkür ederiz dileriz mutlulukları bir ömür devam etsin rabbibmizden onlar için saglık mutluluk ve bereket dileriz allah ım mutluluklarını daim etsin..( GİRGİN AİLESİ)