20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Atatürk maskeli izleyiciler

Manisa Rotary ve Rotaract kulüplerinin ortaklaşa organize ettiği "İçimizden Biri Atatürk" konulu tiyatral sunum büyük beğeni topladı. Sunum sırasında, davetlilerin tamamı Atatürk masklarını yüzlerine tutarak ilginç görüntü oluşturdular.

Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlik öncesi davetlilere salon girişinde birer Atatürk maskı ve bayrak dağıtıldı. Manisa Rotaract Kulübü Başkanı Osman İnne'nin yaptığı kısa konuşmanın arından Rotary Kulübü Başkanı Ümit İnceboz, salondakilere Atatürk masklarını yüzlerine tutmalarını istedi. Salonda bulunan genç yaşlı yaklaşık 500 kişi koltuklarında Atatürk masklarını yüzlerine tutarak ilginç bir görüntü sergilediler.

Daha sonra oyuna geçildi. İlknur Güntürkün Kalıpçı'nın "İçimizden biri Atatürk" isimli kitabından esinlenilerek hazırlanan tiyatral sunum Doç.Dr. Devrim Akseki ve doktorlardan oluşan ekip tarafından sahneye kondu. Alkışlar eşliğinde başlayan “İçimizden biri Atatürk” isimli oyun ilgiyle izlendi. 8 kişiden oluşan ekip, Atatürk'ün hayatından önemli kesitler sunarak, “Ne şucu ne bucu, Atatürkçüyüz” mesajı verdiler. Bugüne kadar 5 bin kişiye oynanan oyun bittiğinde salondakiler oyuncuları ayakta alkışladı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 15:11:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
resat avcı IP: 85.103.156.xxx Tarih : 9.11.2007 00:01:13

Bu yaralara merhem olan gösteri için Düzenleyen ve düşünen tüm organizatörlere teşekkürlerimi sunuyorum.başarılar