4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Atletizmde Taytan damgası

Atletizmde dört kategoride takım halinde Manisa şampiyonu olarak tüm kupaları toplayan Salihli'nin Taytan Kasabası İlköğretim Okulu, Türkiye'de ilk olarak 4 kategoride de Türkiye yarı finallerinde Manisa'yı temsil edecek.

Taytan Kasabası İlköğretim Okulu, Manisa'da yapılan Türkiye Kros Şampiyonası il elemelerinde Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler'de Manisa merkez ve tüm ilçe ilköğretim okullarını geride bırakarak dört kategoride de takım halinde Manisa şampiyonu oldular.

Manisa merkez ve ilçelerindeki onlarca okul arasında tüm kategorilerde şampiyonluk kupalarını kasabalarına götürmeyi başaran Taytan İlköğretim Okulu'nun minik krosçuları, yarışmalara güç şartlarda hazırlandılar. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş'ın öncülüğünde imkansızlıklarla boğuşarak yılmadan, bıkmadan aylardan beri il elemelerine dört kategoride hazırlanan minikler azimleri sayesinde sonunda her kategoride takım halinde şampiyon olup Türkiye'de bir ilki başardılar. Aynı zamanda 1 Nisan 2009'da Isparta'da yapılacak olan Türkiye yarı finallerinde de yine Türkiye'de ilk olarak dört kategoride Manisa'yı temsil edecekler.

Taytan İlköğretim Okulu Müdürü Sebahattin Dinç, okullarına ve kasabalarına büyük bir gurur yaşatan Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş ile tüm krosçularını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 17:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?