30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

ATSO'dan okullara maddi destek

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettikleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer'e, Akhisar'da kalorifer olmayan 6 okul için bin YTL çek takdim ettiler. 

Ziyarette ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ilçede kaloriferi olmayan 6 okul tespit ettiklerini ve bu okulların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere yönetim kurulu olarak bin YTL maddi yardımda bulunduklarını belirtti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer de, ”Akhisar'da kalorifer sistemi olmayan 6 okulumuz bulunuyor. Bazı okullarımızın kaloriferlerini hayırseverlerimiz, bazılarını da kendi imkanlarımız, Özel İdare, Kaymakamlık ve belediyemizin desteği ile yaptırılacak." dedi. Eğitimin çok geniş çaplı bir iş olduğuna dikkat çeken Kemal Sözcüer sözlerini şöyle sürdürdü: “Milli Eğitim'in eğitim anlayışı sadece anasınıfından liseye kadar öğretim değildir. Bizim özel eğitim kurumlarımız var. Bunlar dershaneler, sürücü kursları, rehabilitasyon merkezleri ve diğer kurslardır. Bu sebeple Milli Eğitim'in yükü gerçekten ağır. Biz bu konularda çeşitli kurum ve kuruluşlardan destek vermelerini bekliyoruz. Akhisar'da odalardan tutun derneklere kadar herkesin eğitime canı gönülden destek verdiğini görüyorum. Akhisar'daki tüm dernek kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası bize en büyük desteği veren kuruluşlardan birisidir. İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak, yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 16:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?