3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Avrasya Sirki nefes kesti

AVRASYA SİRKİ'NİN GÖSTERİLERİ NEFES KESİYOR

Salihli Belediyesi'nin kış dönemini kültür etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen Avrasya Sirki, Salihlililerden yoğun ilgi gördü. Salihlililer, Avrasya Sirki'nin muhteşem gösterileriyle hem eğlendi hem de ilk defa gördükleri şovlar karşısında şaşkına döndü. 3 metre uzunluğundaki 75 kiloluk dev piton yılanı herkesi korkuttu.

Kurulan dev sirk çadırında Moğolistan Devlet Sirki sanatçıları ile Gürcistan ve Fas'tan dünyaca ünlü sirk sanatçılarının hazırladığı yüksek hava gösterileri büyük beğeni topladı. İp cambazlığı, denge gösterileri, akrobasi ise izleyenlerin nefeslerini keserken dev piton yılanlar ve sihirbazlık gösterileri ise büyük beğeni topladı. Akrobasi gösterileriyle başlayan sirkte, Tamara'nın iple yaptığı yüksek hava gösterisi yürekleri ağza getirdi.

Moğol sihirbaz Bayra, birbirinden ilginç marifetleriyle illüzyon şov yaparken, Vova adlı sanatçı genç ise içi dolu olan çok sayıda bardağı alnında dengeleyelerek yerde dans etti. Avrasya Sirki'nin jokeri olan Gürcistanlı Ramas, aslanlar ve kaplanlarla yapmış olduğu muhteşem gösterisinde izleyenlerden büyük alkış aldı. Yaklaşık 2 saat süren gösterilerde Salihlililerin hoş vakit geçirdikleri görüldü.

Avrasya Sirki Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yağcızeybek, sirkin bir sanat olduğunu söyleyerek, "Biz uluslararası bir sirk olarak ülkemizin ve dünyanın birçok yerinde gösteriler yapıyoruz. Salihli'de gördüğümüz ilgi de bizi mutlu etti. Bu anlamda bize destek sağlayan belediyemize de teşekkür etmek istiyorum" dedi.

AVRASYA SİRKİ'NİN GÖSTERİLERİ NEFES KESİYOR
AVRASYA SİRKİ'NİN GÖSTERİLERİ NEFES KESİYOR
AVRASYA SİRKİ'NİN GÖSTERİLERİ NEFES KESİYOR
AVRASYA SİRKİ'NİN GÖSTERİLERİ NEFES KESİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 17:38:03
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 19:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?