4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ayakabıcılar Aygül'ü bağrına bastı

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, seçim ziyaretlerine Ayakkabıcılar Sitesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti.

Adil Aygül, beraberindeki il genel ve belediye meclis üyesi adaylar ile partiler Ayakkabıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Narin tarafından kapıda karşılandı. Ayakkabıcılar Sitesi Sosyal Tesis binasını gezen Aygül, binanın kullanılmıyor olmasından dolayı büyük üzüntü içinde olduğunu söyledi.

Aygül, “Bizim dönemimizde başlayan ve yarım kalan iş 5 yıl içinde tamamlanamamıştır. Yaptığımız ziyaretin yanında bir hüzün de yaşıyoruz. Tabi 5 yıl içinde buraya bir şey yapılmamış olması, sizlerin dertlerine derman olunmamış olması bizleri çok üzmüştür. Bu siteye çok emek vermiş, emeğimizin karşısında bu işin yapılaşmamış olması veya problemin çözülmemiş olması bizleri çok üzmüştür. Yerel yönetimlerde önemli olan problem çözmektir. Bizim fuar alanı olarak düşündüğümüz, showroomların burada bulunan 173 dükkanın her birinin açılmasıydı. Ama ne yazık ki bunların olmadığını görmek beni mutsuz etmiştir. Tabi ekonomik sıkıntının getirdiği sıkıntılar içinde ayakkabıcılık sektörü de bulunmaktadır. İnşallah 29 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde burada vereceğiniz mesajlarla, buranın probleminin çözülmesi açısından yapacağımız çalışmaları birlikte yürüteceğimize inanıyorum. Problem çözmek yerel yönetimin işidir. Talep etmek de toplumun işidir. Problem yerelde çözülür” dedi.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin ise, “Sitemizin oluşumunda çok büyük emeği olan ve çok çaba sarfeden, hepimizden önce buraya gelerek kontrol eden bizim manevi başkanımızın ziyaretinden dolayı büyük onur duyduk. Adil Aygül bey, buranın çok çabuk bitmesi için büyük çaba harcamıştır. Bizim esnafımızın çalışma şartları ağırdır. Bizim ayakkabıcılık mesleği ilaçlar ve kimyevi maddeler ile yapılan bir meslek koludur. Başkanımız bu binanın bitmesi için tüm gücüyle çalışmıştır. Biz kendisini burada görünce büyük heyecan duyduk. İnşallah yerel seçimler herkes ve tüm Manisa için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Adil Aygül, başkan Mehmet Narin'e yaptığı ziyaretin ardından Ayakkabıcılar Sitesi içinde bulunan esnafları ziyaret ederek isteklerini ve sorunlarını dinledi, esnaflardan oy istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 20:10:23
Güncelleme :4 Mart 2009 Çarşamba 20:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?