4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Aygül, Ardahanlılar'la buluştu

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, Manisa'da ikamet eden Ardahanlılarla biraraya gelerek hem ekibini tanıttı hem de seçimlerde destek istedi.

29 Mart yerel seçim öncesi sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, bugün de bir çok ziyaret gerçekleştirdi. Aygül, beraberinde il genel ve belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra parti yöneticileriyle birlikte Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Kuytuca köyünden vatandaşların Manisa'da kurduğu Kuytuca Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şerif Kılıç ile yönetim kurulu ve üyelerini ziyaret etti.

Hem kültürlerini yaşatmaya, tanıtmaya hem de üyeleri arasında yardımlaşmayı sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Kılıç, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Üyelerinin genelde pazarcılıkla uğraştıklarını kaydeden Kılıç, pazar yerleri konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Adil Aygül de 29 Mart'ta seçilmesi halinde pazar yerleriyle ilgili projeleri olduğunu, Salı pazarı için TEDAŞ yanındaki boş alana katlı otopark ve pazar yeri kuracaklarını, pazarcı esnafıyla birlikte halkın da menfaatleri doğrultusunda uzalaşma ile yapılacak ne varsa hizmete hazır olduğunu söyledi.

Aygül ve beraberindekiler daha sonra Kenan Evren Sanayi Sitesi, kömürcüler ve mermerciler sitelerini ziyeret ederek esnaflarla biraraya geldiler. Vatandaşlarla tokalaşarak seçimlerde destek isteyen Aygül aynı zamanda esnafın sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 23:56:27
Güncelleme :12 Mart 2009 Perşembe 00:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan kılıç IP: 78.183.61.xxx Tarih : 26.08.2009 23:12:12

manisadaki kuyutuca köy derneği başkanı sn.mehmet kılıç ve değerli yönetim kuruluna başarılarının devamlarını dilerim .saygılarımla hasan kılıç avcılar ticaret meslek lisei bilşim teknoljileri son sınıf öğrencisi   istanbul