3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Aygül, top dağıttı oy istedi

Uncubozköy Mahallesi'nde lokma döktüren Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, toplanan kalabalıktan seçimlerde destek isteyerek çocuklara da top dağıttı.

29 Mart yerel seçimleri öncesi her gün bir başka mahallede seçmenleriyle biraraya gelen Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, yağmur çamur demeden bu kez Uncubozköy Mahallesi'ne gitti.

Beraberinde il genel ve belediye meclis üyesi adayları, partililer ve kadın kollarına üye hanımlarla birlikte mahalleye giden Aygül, sevgi gösterileri ile karşılandı. Burada lokma döktüren Aygül, toplanana kalabalığa kendi elleriyle lokma dağıttı. Ayak üstü seçmenlerle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Aygül, seçimlerde desteklerini istedi. Aygül ve beraberindeki kalabalık daha sonra sokak sokak dolaşarak gövde gösterisi yaptı. Evlerin balkonlarından destek alkışları alan Aygül, çocuklara birer top hediye etti.

Adil Aygül daha sonra Turgut Özal Mahallesi'ne geçti. Burada kahvehanelerde vatandaşlarla biraraya gelen Aygül, ekibini tanıtarak projelerinden söz etti. Mahalle sakinlerinin ifade ettiği en önemli sorun olan kent çöplüğünün, seçim sonrası göreve geldiğinde bölgeden kaldıracağını belirten Aygül, "Sizlerin güveni ve desteği ile inşallah tekrar belediye başkanı olursam tüm sorunlarımızı birlikte aşacağız. Bu kenti birlikte yöneteceğiz." dedi. Aygül daha sonra Akpınar ve Nurlupınar mahallelerini de ziyaret ederek karşılaştığı çocuklara top dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:15:16
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 23:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?